Pod krošnjo mogočnega hrasta, ki so ga zasadili naši predniki, stojijo tri glamping hišice. Narejene so iz borovega lesa, ki je rasel v bližnjem gozdu. Obdelava je potekala v lokalni žagi, vsa dela pa so bila skrbno, ročno dokončana. V neposredni bližini so zdravilni centri, ki že več kot 20 let dokazano pozitivno učinkujejo na ljudi. Privat wellness center ponuja široko paleto storitev za boljše počutje.

Odlična lokacija nudi umik v neokrnjeni naravi, kjer boste najdli notranji mir ali pa odšli na izletniška potepanja. V tej oazi ne boste ostali ravnodušni. Vsaka hišica lahko sprejme dve osebi.

Lokacija:Tunjice 14a, 1241 Kamnik Telefon: 040 351 464 Mail: zdravilnigaj@gmail.com

Kapacitete: 3 hiške za 2 osebi

Ponudba: Uporaba kopalnice, posteljnine, brisač, ležalnikov, parkinga. Možnost najema koles, privat kopalnice, privat wellness centra, storitve Zdravilnega gaja. Hiške so primerne za celoletno bivanje.

Nastanitev se nahaja 4km od Kamnika, 15km od letališča Jožeta Pučnika-Brnik.

Veliko stvari ne smete zamuditi, če obiščete občino Kamnik: Veliko Planino z najvišje ležečim pastirskim naseljem v Sloveniji, Terme Snovik kot prestolnici najbližje toplice v objemu gozdov in najlepši in največji botanični park v Sloveniji Arboretum Volčji Potok. Obiskovalci radi obiščejo priljubljeni Slovenia Eco resort ter Zdravilni gaj Tunjice, si radi ogledajo srednjeveško mesto Kamnik s tremi gradovi, dvema samostanoma, najlepšo, nekdaj obrtniško, ulico Šutno in obiščejo številne prireditve skozi vse leto. Kamnik pa je znan tudi po ohranjanju kulinaričnih izročil preko receptov naših starih mam, ki so jih kamniški gostinci posodobili in interpretirali na sodoben način v knjižici receptov Okusi Kamnika.

Prijavni obrazec: WORD, PDF

PAKETI

PAKET ZELIŠČNEGA UGODJA

Ob mogočnem hrastu, na zemlji, kjer so bivali Kelti, vas čaka umik v brezskrbno doživetje sprostitve, razvajanje in regeneracije. Za vas bomo ustavili čas, da boste lahko dolgo lenarili in sanjarili, ter poskrbeli za razkošno polnjenje baterij svojega telesa. Unikatni pogledi na gore, mogočna drevesa in energijsko razvajanje, bo še dolgo ostalo v vašem spominu.

Cena za dva: 590,00€

PAKET ODDIH V NARAVI

V neokrnjeni naravi boste našli mir zase in ob dnevni dozi vitamina D nahranili svoje telo. Za razstrupljanje bomo poskrbeli ob infrardeči terapiji, nato pa se boste prepustili blagodejnim učinkovinam zelišč, ki se prek povečane temperature absorbirajo v telo, ter tako ob subtilni masažni tehniki zmanjšujejo bolečine, povečajo limfno drenažo in sprostijo zastoje energije. Dozo energije boste prejeli ob vodenem obhodu Zdravilnega gaja. Ves dan boste lahko preživeli zunaj, poležavali pri hiškah in se sprostili ob petju ptic.

Cena za dva: 360,00€

Cenik in Rezervacije